Микробус и ТИР са се блъснали  на обхода на Враца.

...
Микробус и ТИР са се блъснали  на обхода на Враца.
Коментари Харесай

Тежка катастрофа! Бус се вряза в паркиран камион СНИМКИ

Микробус и ТИР са се блъснали  на обхода на Враца. Пътният случай е станал към 13.30 часа, на пътя край язовира, малко след отбивката за Новите врачански гробища, до ТИР паркинга.

Софийски ТИР „ Волво “, който пътувал към София, бил спрял за отмора. По неразбираеми аргументи в задната част на камиона се врязал пътнически микробус.

По неофициална информация лидерът на платформа с леки коли пътувал към Ботевград, когато дал ляв мигач, с цел да спре на ТИР паркинга. Шофьорът на бургаския микробус видял в последния миг подхванатата маневра и тръгнал наляво, при което се забил с висока скорост в софийския камион.

На мястото е пристигнала кола за спешна помощ, написа " Булнюз ". Спешните медици са прегледали към 60-годишния водач на бургаския микробус. Той се е оплакал от болки в главата и гърдите, което наложило превозването му към Спешния център на МБАЛ „ Христо Ботев “ във Враца. В момента мъжът минава обстойни прегледи и следва да му бъдат направени проучвания. 

Вследствие на случая микробусът е размазан.. Щетите по камиона са по-незначителни. В момента на мястото има екип на „ Пътна полиция “, който работи по документирането на случая и обяснява аргументите, довели до удара.
Заради произшествието придвижването в региона е изцяло блокирано.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР